Ny sorts beställning.

En kund kontaktade mig i veckan och sa: Jag vill att du gör ett smycke åt mig. När du känt in vad jag behöver/ska ha gör det! Så denna gång finns ingen skiss, ingen önskan om kanalisering utan jag går på intuition och mitt Högre Jag hjälper mig så fint med kundens önskan. När jag känt in vad hon skulle ha ville hon inte veta vad det blev, utan sa: Bara kör! Eftersom inte det blev en ring så kan jag göra som hon önskade – annars hade hon fått ge mig en ringstrl. 

Tacksam ❤

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s