Föredrag på Vattumannen i Sthlm

Den 24 mars och 21 april kl 12-16 kommer jag jobba med mitt mediala silversmide på plats i Vattumannens butik i Sthlm.

Kl 17-18:30 håller jag föredraget ”Andevärlden startar företaget Silverlake Smycken”, där jag berättar hur ängla ohc andevärlden puttat, puschat och knuffat mig framåt för de visste sedan länge att jag skulle jobba med att kanalisera ner människors skyddsänglar och jobba med mitt andeteam och från bägge få bilder för att sedan tillverka 925 silversmycken till kunder.

 

Varmt Välkomna in på dagen eller till föredraget.

http://www.vattumannen.se/Event.aspx?Event=518

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s