Föredrag ”Andevärlden startade företaget Silverlake Smycken”

FÖREDRAG
NÄR & VAR:
26/5 kl. 18.00 – ca 20.30      Oasen – MONOKEROS – Medial Vägledning lokal på Mästargatan 5c, Södrabacka i Borlänge (Du hittar oss till vänster efter järnvägen i backen nedanför Dollarstore. Ta sikte på Ramuddenflaggorna, håll höger inne på området så finns vi längst bort i huslängan, bortanför godsmottagningen)

PRIS & ANMÄLAN::
150 kr inkl hembakat fika
Anmäl dig på 0723050842, på info@monokeros.se OBS! Anmälan är bindande och om du inte avbokat senast 24/5 och uteblir faktureras du kostnaden. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen till en härlig kväll med många skratt och en närvaro så stark av våra änglar. Hälsningar Caroline och JonasMonokeros Medial Vägledningoch Kondora på Silverlake smycken

FÖREDRAGET HANDLAR OM: 

Nu är det dags för terminens sista tisdagsföreläsning. Denna gång är detKondora Landby som kommer och berättar om hur ande & änglavärlden har sett till att företaget Silverlake Smycken – Kondora Design existerar. Från 2010 sa de att Kondora skulle jobba med silversmide, men hon svarade: ”Jag är inte ett dugg intresserad”. Svaret hon fick förvånade henne: ”Nej inte nu nej”. Därefter blev det en märklig, spännande, fantastisk och magisk resa med dörrar som stängdes och andra dörrar som istället öppnades och ett totalt ointresse vändes till enormt intresse. Från heltidsarbete på socialtjänst till flexibel egen företagare och silverkonstnär i Dalarna. Från stress till inre frid och lycka.Idag kanaliserar Kondora ner budskap och bilder från ande och änglavärlden som hon tillverkar smycken från till sina kunder. Kanaliserar även ner människors skyddsänglar och de får då all information som behövs för en livslång relation med sin ängel – i total kärlek. 

     050

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s