Erbjuder Healing

 

healing

Har glädjen att meddela att från 10 juni -15 erbjuder jag Dig healing.

* Silvervioletta Flamman

* Intuitiv healing

* Änglahealing

* Reiki

 På plats: 400:-/session på 45 min (ord pris 500 kr)

Distans:  200:-/session 30 min (ord pris 250 kr)

Jag finns centralt i Borlänge, Trädgårdsgatan 7 Borlänge. Lokal ”Nyckelpigan – yoga & ayurveda”. Arbetstider efter Dina behov kl 7-21.

Kontakt & bokning: här under ”Kontakt”, livspuzzel@gmail.com eller  076-22 32 537

 

HEALING…….Ordet ”healing” (eng) betyder ”läkning” och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan. Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom chakran i vår kropp.  Dessa chakran är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ och omfattar också intellekt och känsloliv. Om obalans eller blockering uppstår i dessa energiflöden kan det göra att du inte känner dig bra. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi. Viktigt är att ingen läkning av sjukdomar utlovas, det utesluter ej heller  mediciner om du äter sådana.

Den kosmiska/andliga energin kommer från det som vi kan välja att kalla för Universums kärlek, chi, livsenergi, Gud, änglar eller ljuset och jag är kanalen för denna energi. Som mottagare behöver du inte göra någonting, men din upplevelse kan förstärkas ytterligare rent mentalt om du kan sitta eller ligga ned och koppla av under tiden.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s