NÄRA:s passagerare: TACK från mitt hjärta

JAG 2   HJÄRTA hand  Visitkort fram  02

TACK alla fina passagerare för fantastiska möten och samtal på NÄRA:s två kryssningar 11-12 & 12-13 okt. Magiska möten som ger mig kraft och energi att leva min dröm: Att se till att Ni möter era skyddsänglar och eventuellt tillverka 925 silversmycken av de bilder era änglar ger er, samt de olika smycken jag tillverkar med mitt andeteam.

TACK för ert förtroende.

Ögonen är själens spegel – OJ vad jag sett mycket vackert i var och en av Er dessa dagar.

Energivärlden skapar magi på hög nivå/frekvens.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s