Kanalisera smycken från andevärlden

Änglaenergi  

Jag kanaliserar ner smycken från andevärlden och med ditt smycke följer ett eller flera budskap. Samarbetet sker med min Mastermindgrupp i andevärlden (medhjälpare till mitt silversmide i andevärlden ) som kom till mig 2010.

Det går till så att jag i meditation kontaktar min andegrupp, talar om vem som ska ha smycket och de ger personen budskap som är synonymt med den bild de visar och jag skissar ner. Det är bilden jag utgår från då jag tillverkar ditt smycke.

Alla smycken är rakt igenom ett hantverk och handgjorda. Vid tillverkningen är alltid min skyddsängel Rosalie med och på bilden så ser ni hennes änglaenergi i form av en sorts dimma som ligger över hennes kropp. Hon förmedlade att den ”dimman” skulle finnas på bilden, just för att människor verkligen skulle se den energi som finns  med egna ögon. En månad efter att hon sagt det, så lystes min lilla silververkstad upp av ärkeängel Mikael, som sa att från den dagen så skulle han också vara med i all tillverkning -oavsett om det var kanaliserade smycken eller inte. Så är det. Deras energi känns i smycket du beställer -vissa personer känner av det mer än andra, beroende på sensibilitet. Mer information finns under: ”Kanalisera din skyddsängel”

Välkommen med din beställning …Ett  unikt energifyllt  och handgjort smycke  – just för Dig, vilket Du  är ensam om det i hela världen!