Gudinnekanalisering

GUDINNEKANALISERING görs alltid på distans, så kunden behöver aldrig vara med. Den skickas sedan till din mail, eller på post. 

Här nedan ser du ett exempel på ett kanaliserat Gudinnesmycke, där budskapet visar vilken bild och därmed smycke man får. I detta fall handlade om att kvinnan jobbat vid, med och i vatten – hon var jordemor (barnmorska) i många tidigare liv och hjälpte liv efter liv till världen, stöttade mödrarna och gav livskraft till barnen. Kvinnan som beställde smycket och såg bilden sa: Bilden på det blivande smycket är paisly-format  och jag har älskat det mönstret i över 20 år utan att förstå varför….Paisly på persiska betyder livmoder. Smycket visar just det; en livmoder och den hängande kristallen inuti är fostret och öppningen ovanför kristallen födelsekanalen/vaginan- sett upp-och-ner.

(Paislymönster finns på många olika klädesplagg, schalar, gardiner mm)

Sommaren 2014 meddelade andevärlden att jag tillsammans med min andegrupp skulle börja kanalisera ner Gudinnesmycken till kvinnor  Det är ett enormt kraftsmycke kanaliserat bara för Dig – med den positiva kvinnliga urkraft som finns inuti dig  sedan ett eller flera tidigare liv. Budskapet handlar inte om att beskriva flera tidigare liv, utan är ett sammandrag av den sanna essensen av dig själv från tidigare liv och ditt smycke kommer med din egen positiva kraft du har med dig in i detta liv. Du kanske är intresserad av något mycket speciellt som ingen annan i din omgivning är, känna dig udda pga valda livssituationer eller vill gå din alldeles speciella egna väg och då kan en Gudinnekanalisering ge dig svar på det.

Smycket står för att leva  i din egen storhet, ärlighet och älska dig själv för den vackra kvinnan  du ÄR … Det handlar om att stå i sin sanna kraft, att leva i ärlighet med sig själv

MONA
%d bloggare gillar detta: