Vägledande kanalisering – som för dig framåt

 Vägledande kanalisering  görs endast på distans, så kunden behöver aldrig vara med. Skickas sedan till din mail, eller på post. 

Jag har en andegrupp  som jag samarbetar med och de visar i denna kanalisering exakt det du behöver se, inte vad du själv antar är rätt för dig, vilket inte är samma sak alla gånger.

En Vägledande kanalisering är en kanalisering från mitt andeteam, som för dig framåt, mot det som är ämnat för dig i detta liv. Den säger inte exakt hur du ska gå vägen mot målet, då vi människor ska medverka i livets faser och ta olika egna beslut, men de förmedlar:

  • Den är till hjälp och kraft för dig, för att du i hjärtat ska kunna känna att du är på rätt väg.  En innerlig vetskap i sanning till dig. Din sanning. Budskapet som medföljer kan vara kort eller längre. Det är inte längden på texten som är det viktiga, utan essensen i orden, säger mitt andeteam, det en viktig sekvens av din/dina styrkor som tar dig framåt.

Beställa smycke?  Alla som beställer en kanalisering får en bild av andeteamet. Du kan efter du fått din vägledande kanalisering beställa ett 925 silversmycke av skissen du fick. Budskapet och bilden är synonyma med varandra och hör ihop och det är själva kanaliseringens budskap som  visar vilken bild man får.    Din egen kraftfulla energi finn i ditt smycke och  de är lika som energierna i ditt budskap/kanaliseringen.


 

 

 

 

 

 

 

PÅ BILDERNA:  Det är också änglaenergier i smycket. Ärkeängel Mikael och min skyddsängel Rosalie har sagt att de skulle vara med i all tillverkning av smycken, oavsett de är kanaliserade eller inte. Här är det är ingen blixt på något av dem. Ej heller speglingar i bilfönstret, då det var totalt mulet  och hade regnat.  Det är änglarnas sätt att visa energierna och de vill jag ska visa dig detta, då vi människor gärna vill ha ”bevis”. Alla silversmycken är ett genuint hantverk och jag jobbar med handfil och sandpapper. Du är helt ensam om ditt unika kraftsmycke i hela världen – kanaliserat  just till  Dig.

Dessa möjligheter finns att betala smycket på: Mitt andeteam har sagt att alla människor ska mötas på samma sätt och ha samma möjlighet att beställa en kanalisering och om de vill – även ett smycke. Oavsett de är hög eller lågavlönade. Så alla har råd, från fattig pensionär/sjukskriven/student – till högavlönad, säger mitt andeteam.

  • Betala hela summan vid beställning
  • Betala 50% vid beställning och 50 % innan leverans
  • Delbetalning på det kunden mäktar med/månad. Smycket skickas när betalning är erlagd.

Frakt/rek tillkommer alltid om du inte hämtar smycket i Borlänge, Dalarna.                       Efter betalning av ovanstående möjligheter, så ställs man i kö för tillverkning.

Intresserad av att beställa? KLICKA HÄR

Skriv ditt namn, adress och mobilnr, samt vad du vill beställa.

 

 

Annonser