Par-smycken

Vintern 2017 sa mitt andeteam: ” DU SKA TILLVERKA PARSMYCKEN TILL KÄRLEKSPAR ELLER GODA VÄNNER”. Det är två smycken som hör ihop, och de kommer i par – jag tillverkar alltså två st. När man inte vill ha ringar, utan varsitt halssmycke som binder er vänskap eller kärlek, så kommer detta som en ny möjlighet.

Till dessa parsmycken tillhör ett budskap, som är synonymt med den bild paret/vännerna får. Den energin som budskapet kommer med i dess ord, ligger sedan som samma energi i parets beställda smycken. Dessa smycken kan se ut hur som helst, men de hör ihop form och energimässigt. Det är Kraftsmycken med kärleksenergier.

Denna kanaliserings-typ jag gör, är helt ny, så jag har inte fått någon beställning ännu, men andeteamet säger att det kommer att bli stort. Därför kan jag inte visa någon bild här just nu. Uppdaterar så fort den första kunden godkänt att bilden får visas.

I alla smycken är det änglaenergier från ärkeängel Mikael, samt min skyddsängel Rosalie, som båda är med i all tillverkning av smycken, oavsett om de är kanaliserade eller inte. Jag lägger upp två bilder på energierna som kom för flera år sedan. Energin syns som en dimma och det är ingen blixt på mobilen då bilderna togs.

                  

Dessa möjligheter finns att betala smycket på: Mitt andeteam har sagt att alla människor ska mötas på samma sätt och ha samma möjlighet att beställa en kanalisering och om de vill – även ett smycke. Oavsett de är hög eller lågavlönade. Så alla har råd, från fattig pensionär/sjukskriven/student – till högavlönad, säger mitt andeteam.

  • Betala hela summan vid beställning
  • Betala 50% vid beställning och 50 % innan leverans
  • Delbetalning på det kunden mäktar med/månad. Smycket skickas när betalning är erlagd.
  • Frakt/rek tillkommer alltid om du inte hämtar smycket i Borlänge, Dalarna.                       Efter betalning av ovanstående möjligheter, så ställs man i kö för smycketillverkning.

                                                              

Intresserad av att beställa? KLICKA HÄR

Skriv ditt namn, adress och mobilnr, samt vad du vill beställa.

Annonser