Skyddsängel

011        012         022  Bilder på kunders kanaliserade änglasmycken. Alla helt unika.

SKYDDSÄNGEL  – kanaliseringen görs alltid på distans. Den skickas sedan till din mail, eller på post. 

En skyddsängel-kanaliserig är annorlunda än en kanalisering från mitt andeteam. Den befinner sig i en högre frekvens än en ande. Det kan sådeles inte vara en mormor, farmor, farfar, eller liknande som är din skyddsängel i ordets rätta bemärkelse. Det finns människor som kallar sina avlidna för skyddsänglar, så därför kan det bli en viss förvirrig i begreppet.

Däremot så har vi absolut våra nära och kära avlidna med oss. De stöttar och finns där så vackert för oss. Det är dock inte en ängel, för de har aldrig levt på jorden.

Hur går en kanalisering till? Jag  sätter mig i meditation och kontaktar din skyddsängel. Jag får information om din skyddsängels namn  och känner fysiskt i min kropp hur du  ska känna igen din ängel på dess energi då den är nära dig. Din skyddsängel ger dig  budskap och sist frågar jag om en bild, som jag skissar ner. Allt detta beskriver jag så tydligt och klart jag bara kan och efteråt renskriver och renritar jag bilden. Sedan skickar jag kanaliseringen  på mail eller post – vad vi kommit överens om. Det är ca 5-7 sidor kanalisering & information.

Beställa smycke?  Du kan efter du fått din kanalisering beställa ett 925 silversmycke av skissen och  ditt änglasmycke blir då  ca 3,5-4 cm om man inte vill ha ett större (då ökar priset). Alla silversmycken är ett genuint hantverk och du är helt ensam om ditt unika smycke i hela världen – kanaliserat från just din skyddsängel.

Min egen skyddsängel Rosalie och Ärkeängeln Mikael är alltid med vid all smycketillverkning. De har förmedlat att  kontakten med din skyddsängel är det allra viktigaste -en livslång relation med din egen skyddsängel.

Att ha på sig ett kanaliserat änglasmycke, är en kärleksfull påminnelse om att hålla kontakten – helst dagligen med sin skyddsängel för att bygga upp en tillit och kärleksfull vänskap. ”Hålla kontakt” innebär dina egna tankar som ett samtal innehållande småprat och frågor till din ängel, men lika viktigt är att du ska kunna känna in och förstå svaren den ger dig, så det blir en tvåvägskommunikation. Det får du lära dig i din kanalisering.

Intresserad av att beställa? KLICKA HÄR

Skriv ditt namn, adress och mobilnr, samt vad du vill beställa.

 

Här Christina Schollins kanaliserade smycke från hennes skyddsängel.   Överlämning av smycke till Christina nov -14

Överlämning av smycke till Christina nov -14

Annonser