Kanaliserat Gudinnesmycke från mitt andeteam, med budskap om kvinnans eget inre flöde ❤

Del av budskapet:

Vattendraget har ett flöde in – och – ut. Gammalt sjunker undan och nytt fylls på, från andra vattendrag eller från regn.
I ett enda flöde speglar det livets kretslopp. Som en livsvåg inom dig, där känslostormar och stiltje avlöser varandra:

Du starka kvinna och Livsvågens Gudinna.

Synliga energier i mina smycken

Änglaenergi

2012 så skulle jag lägga in en bild i min dator från min kamera som jag hade fotat ett änglasmycke med. Det låg en dimma över en av bilderna och jag hörde mig högt säga: Men varför blev det så där nu då, när alla andra kort blev så bra?

Då hör de jag min skyddsängel Rosalie säga: Det där är enda bildbeviset du någonsin kommer att få, på att att det finns änglaenergi i alla dina smycken du tillverkar – oavsett de är kanaliserade eller inte”. Sedan gick det ca en månad och då lystes min lilla silververkstad upp av ärkeängel Mikael, som sa: Från nu är jag också med i tillverkningen av dina smycken”. Så bådas energier finns i alla smycken jag tillverkar.

NY energi                                Mider

VÄNSTER BILD: Här är ett kanaliserat Gudinnesmycke och man ser tydligt den blå/turkosa energi som finns i smycket. Jag frågade mitt andeteam som kanaliserar dessa smycken åt mig och de svarade:Energin är från kvinnans tidigare liv. 

HÖGER BILD: Här är samma smycke. Jag plåtade olika bakgrunder, för att se vilket som blev bäst.

Så därför blir ett Gudinnesmycke oerhört kraftfullt då nåt/några tidigare liv från kvinnan själv finns som energilagring i smycket, SAMT att det är änglaenergier i det.

(Förklaring Gudinnekanalisering: Här får jag upp ett eller fler tidigare liv som kvinnan haft. Jag beskriver dem inte ingående, för det viktiga är essensen i dessa tidigare liv. En positiv kraft som kvinnan hade då hon levde och dessa liv kan liknas med varandra. Hon har alla liv lagrad i sin själ fram till idag och det är just från några av dem, som hon i detta liv kan känna av att hon exempelvis går en annorlunda väg i livet, eller dras till något speciellt som ingen av hennes släkt/vänner gjort. Hon har sådan drivkraft i det hon gör att hon idag känner att hon ”bara måste” göra vad-det-nu-är).

Intresserad av att läsa mer? KLICKA HÄR

Hälsomässa i Smedjebacken

SMEWDJE

Lördag och söndag den 21-22 maj Hälsomässa i Smedjebacken, Dalarna.

Silverlake Smycken – Kondora Design finns på plats vid ingången på Tunet.

MÄSSPRIS ERBJUDS. 

90 utställare & ca 3000 besökare

Gratis Inträde
Lördag 10.00-18.00
Söndag 10.00-15.00

Föreläsningar, workshops, prova-på-behandlingar,
massage, healing, hälsa, kost, skönhet, alt.medicin,
terapi, seanser, tarot, konsultationer, försäljning,
aurafotografering, hantverk, lotteri
och fikaservering.

I april: 50 % RABATT

Gala Hand 3

Erbjuder ALLA kunder 50 % rabatt på valfri kanalisering t om sista april. (Smycke ingår ej). Du betalar 300 kr NU (ordinarie pris 600 kr).

Delbetalning är helt ok,  då änglarna och mitt andeteam har sagt mig att alla ska ha samma möjlighet oavsett de är hög eller lågavlönad, sjukskriven, arbetslös eller pensionär. Beställningen måste inkomma före 30 april kl 00:00.

Kika in under ”Smycken jag tillverkar”. KLICKA HÄR

Hälsomässa i Rättvik

RÄTTVIK

        HÄLSOMÄSSA  i RÄTTVIK 23-24  APRIL  KL  10 -17:30 i Rättviksparken                               

Varmt Välkomna att besöka den enormt härliga, varma och energirika hälsomässan i Rättvik, där man kommer nära. Parken är full med utställare som erbjuder allt du kan tänka dig.

Jag, Kondora, sitter på plats och tar upp beställningar på kanaliseringar. Jag kanaliserar aldrig ute på mässor, utan endast på distans. Detta för mitt andeteam har sagt att alla då får samma möjlighet att beställa.

MÄSSPRIS på följande kanaliseringar:

Gudinne   –  Skyddsängel   –  Tidigare Liv    –   Medeltid

Vill du, så tillverkar jag sedan ett nickelfritt 925 silversmycke av den bild du fått av mitt andeteam, eller din skyddsängel.

cropped-gala-hand-2.jpg

Hoppas vi ses där. Varmt Välkomna

.

 011    Joanna Atlantis    008

Nya Gudinnesmycken

Sol & Hav Kanaliserat Gudinnesmycke där del av budskap löd: Livet har slipat de ojämnheter du befunnit dig i, knaggliga och kurviga vägar har blivit raka och plana. I ditt inre ljus ligger en oerhörd styrka och den glittrar likt solen i vattnet. Där är ditt flöde.
SMYCKETS UTFORMNING:
* Ojämnheterna längst ner symboliserar kvinnans ojämnheter i livet, än upp än ner.
* Vattnet symboliserar ebb/flod och flöde av olika slag i livet
* Solen och dess strålar står för kvinnans styrka och att solen alltid går upp trots mörker.)

Uggla 1  Kanaliserat Gudinnesmycke. Del av budskap:
Du har gett vidare din visdom till de som behövt. Har hjälpt människor framåt i deras liv, så de vågat ta nya steg som gett dem en tro på sig själva och sin förmåga att kunna. Men framför allt våga.
Du har också varit naturens lärare, kokat brygder, gjort salvor och omslag till de som vågade sig till dig och prova på nytt och hemligt. Kvinnorna i sin tur lärde sina barn den visdom de själva lärt sig. Du naturens lärarinna och Visdomens Gudinna.

…….”Genom tid och kontinenter har du verkat.

 

GUDINNE

Kanaliserat Gudinnesmycke. Några delar av budskapet:

…….”Genom tid och kontinenter har du verkat, så de genom mörker kunnat se strimmor av ljus som blev större ju mer tillit de fick till sitt eget kunnande och inre tro på sig själva…..
……Du alltid har varit en av folket och levt med samma förutsättningar för att visa att ingen befinner sig högre än någon annan. Som en fågelmamma som sett till att de vågat flyga själva”……

151221

2015 väntande

WordPress.coms trupp av statistikapor skapade en 2015 årlig sammanfattning för denna blogg.

Här är ett utdrag:

Konsertsalen på Sydney-operan rymmer 2 700 personer. Den här bloggen besöktes cirka 15 000 gånger under 2015. Om den hade varit en konsert på Sidney-operan skulle det ta cirka 6 utsålda föreställningar för att lika många personer skulle få se den.

Klicka här för att se hela sammanfattingen.